Гостьова лекція Христо Кафтанджиєва, доктора філологічних наук, професора факультету журналістики Софійського університету

DSC0536627 вересня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

27 вересня 2013 року відбулась гостьова лекція професора Софійського університету Христо Кафтанжиєва на тему «Сучасні маркетингові комунікації» та «Інтеркультурні аспекти в сучасній рекламі». Лекцію відвідали студенти першого, другого та третього курсів кафедри реклами та зв’язків з громадськістю, а також викладачі та гості.

Усі присутні мали змогу побачити найкращі зразки якісної та ефективної європейської, американської реклами, що базується на вдалому використанні психологічних прийомів, архетипів та знакових систем.

Фрагменти кінофільмів, музичних кліпів, відомих рекламних роликів – всюди використовується знакове мислення, про яке як ніхто інший знає професор Кафтанжиєв, а тепер і студенти нашого університету.

Розповідь про сучасну рекламну діяльність, підкріплена болгарським гумором, не залишила байдужим нікого. Тому чекаємо на нову зустріч з Христо, який пообіцяв наступного разу відкрити всі секрети креативної та успішної реклами!