Святкування Всеукраїнського дня бібліотек

DSC0536630 вересня 2013 року
м. Київ, вул. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

30 вересня в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулося святкування Всеукраїнського дня бібліотек.  Колектив бібліотеки  вітали: ректор Віктор  Олександрович Огнев’юк,  проректор  з наукової  роботи  – Хоружа Людмила Леонідівна, проректор з науково-методичної та навчально-виховної роботи – Жильцов Олексій Борисович, проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастова Таїсія Юріївна, які подарували  бібліотеці  значну колекцію книг з різних галузей знань та художні твори сучасних українських письменників.  Свято продовжилося обговоренням діяльності бібліотеки і перспектив її розвитку в дружній атмосфері.

Свої привітання  з нагоди свята надіслали проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Турунцев Олександр Петрович та проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Наталія Вікторівна.

Велику радянську енциклопедію та Історичну енциклопедію подарував бібліотеці В.В. Яременко.

Впродовж дня колектив бібліотеки  також вітали директорати Гуманітарного інституту, Інституту суспільства, Інституту людини, Педагогічного інституту, Інституту мистецтв та Університетського коледжу та їх студенти, які дарували наукову, навчальну художню літературу. 

 Свято завершилося відкриттям «Клубу друзів бібліотеки», перше засідання якого розпочалося круглим столом «Мій університет там, де моя бібліотека».  Участь у круглому столі приймала Люта Тетяна Юріївна, заст. начальника відділу історичних досліджень Національного заповідника «Софія Київська». Вона виступила з доповіддю «Реймське Євангеліє: історія та сьогодення».