Лекції-презентації Альянсу USETI для викладачів Університету та вчителів Київських шкіл

DSC053668-9 жовтня 2013 року
м. Київ, вул. Тичини, 17 

 

 

 

8-9 жовтня 2013 року в рамках реалізації проекту у партнерстві з Альянсом Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (Альянс USETI ) відбулися лекції – презентації Альянсу USETI для професорсько-викладацького складу та вчителів Київських шкіл, які проходять навчання в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.  

Пан Ярема Бачинський, директор Альянсу USETI та пані Олена Коцур, координатор з питань розвитку тестування, ознайомили учасників заходу із системою тестувань у школах США та впровадження незалежного стандартизованого тестування у системах вступу до американських університетів та коледжів. Жваві дискусії викликали питання стосовно розробки тестів, їх впровадження, конфіденційності інформації, обробки та оприлюднення результатів. Вчителі Київських шкіл також підняли питання щодо необхідності і доцільності впровадження різного типу тестувань (зокрема, прогнозованих, підсумкових і предметних) у ЗНЗ, їх впливу на поліпшення якості освіти та відношення учнів США до різного типу випробувань.

На лекції також були присутні менеджер проектів Агентства США з міжнародного розвитку – п. Тамара Паливода та начальник відділу міжнародних зв’язків – п. Галина Вдовиченко.