Шоу-презентація Збірної футбольної студентської команди Київського університету імені Бориса Грінченка

DSC0536623 жовтня 2013 року
м. Київ

 

 

 

23 жовтня 2013 року відбулась шоу-презентація Збірної футбольної студентської команди Київського університету імені Бориса Грінченка.

Привітати наших футболістів-грінченківців на свято прийшли почесні гості:

  • Президент ФАН-клубу «Динамо» Сергій Михайленко;
  • Виконавчий директор студентської профспілкової асоціації  м.Києва Олександр Миколайович Трофименко.

Урочистості розпочались драйвовим та динамічним виступом спортивно-хореографічного ансамблю «Візінова» Інституту суспільства. Яскравим продовженням шоу-презентації стала демонстрація відео-фільму про конференцію, яка відбулась 17 жовтня цього року у приміщенні конференц-зали Стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Під час жеребкування, Збірна футбольна студентська команда Київського університету імені Бориса Грінченка отримала порядковий номер 13, увійшовши до групи «С», в якій зіграє матчі з командою Національного університету імені Тараса Шевченка, командою Київського національного університету технологій та дизайну, командою ФАН-клубу «Динамо», командою Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Відеофільм викликав у глядачів жваві емоції, супроводжувався бурхливими оплесками.

Креативну складову іміджу студентської футбольної команди нашого Університету створює талановита вокалістка із символічним ім’ям Вікторія. Вокальні композиції в її виконанні вражають  красивим голосом, різнобарвною тембральною палітрою та потужною енергетикою, що надихає на перемогу.

Ще однією родзинкою у підготовці та налаштуванні футбольної команди на успішну гру стала презентація групи підтримки у складі студенток Університету. В її виступах поєднуються елементи сучасної хореографії, художньої гімнастики та акробатики. Постановку танцювальних композицій здійснює відомий тренер-хореограф Ярослав Губський.

Кульмінація заходу - урочистий вихід на сцену гравців футбольної команди Університету на чолі з головним тренером Тупицею Юрієм Івановичем (старшим викладачем загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання, майстером спорту зі спортивної гімнастики, Чемпіоном України з зимового поліатлону).  З великим хвилюванням команда приймала вітання та настанови від почесних гостей, проректора із науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсії Юріївни Бєлофастової та тренера, які наголосили на важливості та значенні здорового способу життя та фізичної досконалості для молоді.

Від Первинної профспілкової організації студентів гравці футбольної збірної отримали у подарунок дизайнерську спортивну форму.

Зі словами щирої вдячності до гостей та адміністрації Київського університету імені Бориса Грінченка звернувся капітан команди – Радченко Євген. Він зазначив, що найважливіше для гравців збірної – дієва підтримка Університету, віра в їх сили та можливості та великі сподівання, що покладено на команду.

Офіційний представник збірної футбольної студентської команди  – Голова студентської профспілки Університету Перепельченко Оксана Володимирівна від імені студентства висловила впевненість в красивій та успішній грі грінченківців у Чемпіонаті 2013-2014.

Солодким подарунком від адміністрації Університету став святковий торт у вигляді футбольного поля з м’ячем, який наші футболісти прийняли з захватом.

За доброю традицією грінченківської родини по завершенню презентації відбулось спільне виконання Гімну Університету.

Бажаємо нашій команді сили духу, мужності та безкомпромісної боротьби за перемогу! 

Відео з шоу-презентації