10-ий Всеукраїнський ювілейний конкурс танцю «КиївBEST»

IMG 736416 - 17 листопада 2013 року
м. Київ, вул. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

16-17 листопада 2013 року в Актовій залі Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках профорієнтаційних заходів та Дня відкритих дверей напряму підготовки «Хореографія» Інституту мистецтв відбувся 10-ий Всеукраїнський ювілейний конкурс танцю «КиївBEST»,  який перетворився на справжнє феєричне дійство до Міжнародного дня студента та молоді.

Учасники заходу – як студенти-хореографи, так і юні таланти з усіх куточків України – відчули справжній драйв, презентуючи себе та обмінюючись досвідом.

В програмі відкритого уроку студенти І та ІІ курсів представили свої вміння та досягнення в класичному, народному, бальному та сучасному танцях, показавши гармонійний синтез складних ритмів з віртуозною технікою танцівника.

В рамках заходу відбулись безкоштовні майстер-класи для студентів та учасників, творча майстерня для керівників хореографіних студій, зустріч з абітурієнтами та їх батьками.

Розпочав свою роботу студентський науковий гурток «Хореологія та балетознавство» напряму «Хореографія» – з підготовки матеріалів для статей та доповідей для участі студентів у конференціях.

Організатор заходу – куратор напряму підготовки «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка Дарія Бернадська – звернулась з привітальним словом до учасників, побажала гарного конкурсу та запросила на підготовчі курси напряму підготовки «Хореграфія».

Напрям підготовки «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка чекає на Вас!

До нових зустрічей!