Засідання ректорату 26 грудня 2013 року

DSC0536626 грудня 2013 року
м. Київ, вул. Воровського 18/2

 

 

 

26 грудня 2013 року в залі Вченої ради відбулось чергове засідання ректорату, останнє в поточному календарному році. Було обговорено низку питань організаційної, навчальної, інформаційної та соціально-гуманітарної роботи Університету.

Ректор В.О.Огнев’юк проаналізував результати виконання доручень ректорату. Відповідальні особи доповідали з питань, що виникали в ході обговорення. 

Директор Інституту післядипломної педагогічної освіти та директор Інституту суспільства доповіли про хід створення нових версій сайтів очолюваних ними структурних підрозділів.

Члени ректорату прийняли рішення перенести ряд урочистих заходів присвячених відзначенню 150-річчя від дня народження Бориса Грінченка на 22 січня 2014 року:

  • 11:00 Всеукраїнська науково-практична конференція “Я йшов туди, де гуркіт праці чути …” (VІ Грінченківські читання)
  • 15:00 Урочистості та мистецький вечір за адресою м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, навчальний корпус Київського університету імені Бориса Грінченка.

На ректораті також розглядалися питання вартості навчання на наступний рік, Конференції трудового колективу, запланованої на 15 січня 2014 року,та інші нагальні питання.

З усіх питань було прийнято узгоджені рішення.