П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014»

18 - 20 березня 2014 року
м. Київ, вул. Салютна, 2-Б

 

 

 

З 18 по 20 березня 2014 року Київський університет імені Бориса Грінченка бере участь у П’ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2014», яка проходить у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м.Київ, вул. Салютна, 2-Б).

На стенді усі бажаючи мають змогу пройти профорієнтаційне тестування та поспілкуватись з професійними психологами – студентами й викладачами нашого Університету.

За попередніми результатами участі у виставці Університет нагороджено Золотою медаллю в номінації «Діяльність навчальних закладів з розвитку міжнародної співпраці».

Організатори виставки виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

У виставці беруть участь навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробників і дистриб’юторів засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти, видавництва.

1
2
3
4
5
6
7
8