Зустріч з головним редактором інформаційного агентства «Українські новини»

31 березня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

31 березня 2014 року відбулася зустріч студентів ІІ курсу напряму підготовки «Видавнича справа та редагування» та студентів ІІІ курсу напряму підготовки «Українська філологія» з головним редактором інформаційного агентства «Українські новини» Денисом Безлюдько. Організатором зустрічі виступила кафедра реклами і зв`язків з громадськістю Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

Гість розповів про основні напрями роботи інформаційних агентств в Україні та світі, а також конкретно про роботу інформаційного агентства «Українські новини». Відповідаючи на запитання студентів, Денис Безлюдько повідомив про те з якими труднощами зустрічаються репортери та редактори інформаційних агентств, чи можна боротися з плагіатом, що потрібно робити журналісту, щоб отримати бажану інформацію та про інші тонкощі роботи в інформаційному агентстві. Наголосивши на тому, що на ринку інформації, як і всюди, існує велика конкуренція, наш гість закликав нас вивчати різні аспекти своєї спеціальності, а також суміжних галузей, щоб в майбутньому стати кваліфікованими спеціалістами та зайняти гідне місце серед працівників ЗМІ.

Студентам корисно було поспілкуватися з людиною, яка на практиці пройшла шлях від репортера до головного редактора і за сумісництвом директора з розвитку інформагентства. Кожен взяв для себе з розмови щось корисне.

IMG_2714
IMG_2715
IMG_2717