Участь професорів Київського університету імені Бориса Грінченка у міжнародному симпозіумі «Соціальна педагогіка: актуальні проблеми та перспективи»

27 - 28 березня 2014 року
університет М. Ромериса, м. Вільнюс, Литва

 

 

 

 

 

 

 

27-28 березня 2014 року директор Інституту людини, доктор педагогічних наук, професор Безпалько О.В. та завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, професор Веретенко Т.Г. взяли участь у роботі третього міжнародного симпозіуму «Соціальна педагогіка: актуальні проблеми та перспективи», що відбувся в університеті М. Ромериса (м. Вільнюс, Литва).

О.В. Безпалько виступила на пленарному засіданні з доповіддю «Становлення та розвиток соціальної педагогіки в Україні».

Т.Г. Веретенко презентувала досвід та інновації у підготовці соціальних педагогів у Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Під час симпозіуму були налагоджені контакти для співпраці з директором інституту соціальної роботи університету М. Ромериса професором Іреною Лелюгійне, головою асоціації соціальних педагогів Литви Ауксе Петрускевичус; обговорені можливості співпраці щодо спільних наукових досліджень з доктором педагогічних наук, професором Мудриком А.В. та головним редактором Центру «Педагогічний пошук», кандидатом педагогічних наук, доцентом Лізінським В.М.