Участь викладачів та студентів у програмі обміну між Київським університетом імені Бориса Грінченка та Університетом Париж-Сорбонна

З 31 березня по 6 квітня 2014 року
Франція, м. Париж

 

 

 

З 31 березня по 6 квітня 2014 року у рамках укладеної угоди про співпрацю група студентів та викладачів, зокрема доценти кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Д.П. Бернадська та Р.Г. Шаповалова, та доцент кафедри романської філології Гуманітарного інститут В.І. Мельник, взяли участь у програмі культурного та мистецького обміну між Київським університетом імені Бориса Грінченка та Університетом Париж-Сорбонна.

2-3 квітня у корпусі Сорбонни Клінакур відбувся спільний спектакль студентів Київського університету імені Бориса Грінченка та Університету Париж-Сорбонна «Подих весни» (Le souffle du printemps), який 4 квітня було репрезентовано на Центральній площі Університету. Глядацька аудиторія високо оцінила професійну майстерність наших виконавців.

5 квітня відбувся концертний виступ грінченківців в Українському культурному центрі при посольстві України в Парижі. Крім того було проведено серію майстер-класів з українського танцю для студентів Університету Париж-Сорбонна.

Під час перебування у Франції були налагоджені контакти для співпраці з керівником відділу міжнародних відносин Університету Париж-Сорбонна Араселі Гіойм-Алонсо та керівництвом Французької громадської асоціації «Простір можливостей». Були обговорені можливості співпраці над спільними проектами з керівництвом Центру франко-українських відносин.

1
2
photo
photo1
DSC_0047
DSC_0756
DSC_0795
DSC_0949
DSC_0954