Церемонія нагородження переможців та призерів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

15 травня 2014 року
м. Київ

 

 

 

15 травня 2014 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась Церемонія нагородження переможців та призерів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

Цей конкурс пройшов за всебічної підтримки нашого Університету. Він показав глибини активної життєвої позиції, людяності і милосердя, що притаманні нашому суспільству, продемонстрував, як супроводжують у добрих справах дітей мудрі дорослі, як вводять їх у світ, скеровуючи на любов, повагу, взаємну підтримку.

Впродовж кількох місяців до Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі надходили цікаві і змістовні проекти – екологічні, соціальні, культурологічні. Учні і студенти з усіх регіонів України у різноманітних творчих формах – фоторепортажах, стіннівках, презентаціях, нарисах, малюнках розповіли про свої добрі справи. Загальна кількість проектів-учасників, відповідно до статистичних довідок, надісланих з районів та областей – 5134! Серед них – представлено три проекти студентів-грінченківців, які були високо оцінені поважним журі на чолі з доктором юридичних наук, професором, заслуженим юристом України, членом-кореспондентом Національної академії правових наук України – Василем Костицьким.

ІІ місце поділили між собою Соціальні проекти «Добрі справи Київського університету імені Бориса Грінченка» (виконавці проекту – студенти Гуманітарного інституту, керівник проекту – Головчук Світлана Юріївна) та «Дарувати радість – так просто!» (виконавці проекту – студенти Інституту людини, керівник проекту - Волківська Діана Анатоліївна).

Спеціальну відзнаку отримав індивідуальний культурологічний проект «Зроблю!» – сього сахайся слова. «Зробив!» – отсе потужних мова! (Б.Д.Грінченко)» (виконавець проекту – Трофимченко Анастасія – студентка Інституту суспільства, керівник проекту – Баранова Наталія Валеріївна). Образотворчі роботи Анастасії були представлені на вернісажі, який проходив на четвертому поверсі навчального корпусу №1 нашого Університету.

Переможці Конкурсу в кожній віковій категорії були нагороджені Дипломами Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, а керівники проектів, які, разом зі своїми вихованцями підготували конкурсні проекти-переможці, - відзначені Подяками.

За плідну та ефективну діяльність соціально-гуманітарної сфери Київський університет імені Бориса Грінченка нагороджено Дипломом Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі. Голова комісії Василь Костицький подякував проректору з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Університету – Таїсії Бєлофастовій за високий професійний рівень та дружню підтримку в організації та проведенні всіх етапів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

Почесним гостем Церемонії нагородження був перший Президент України – Леонід Макарович Кравчук. У своєму вітальному слові до переможців та учасників проекту він зазначив, що в цьому конкурсі немає переможених, адже перш за все перемогли Доброта, Людяність і Турбота у ставленні до людей, до довкілля, до минулого. Саме перший Президент України розпочав Церемонію нагородження, що надало події особливої урочистості та значущості – в залі лунало: «Дякуємо!» та не згасали гучні оплески. Також Леонід Макарович з великою увагою ознайомився з експозицією світлин, зроблених грінченківцями під час буремних подій на ЄвроМайдані, оглянув Телевізійну студію нашого Університету «А-Студія» і дав високу оцінку її сучасному технічному оснащенню.

Яскравої емоційності та натхнення учасникам подарували концертні виступи студентів Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Мобільність, організованість, культуру спілкування продемонстрували волонтери-грінченківці, які допомогали в координації всіх напрямків проведення заходу. Церемонію нагородження переможців тепло та щиро провела Оксана Перепельченко.

Вітаємо наших переможців! Нехай добрі справи Грінченківської громади примножуються з кожним днем!

1
2
3
4
IMG_5162
kravchuk3