Участь грінченківців у програмі Благодійного фонду Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну»

IMG 035018 травня 2014 року
Королівство Швеція

 

 

 

18 травня 2014 року з навчальної поїздки прибула група студентів та співробітників Київського університету імен Бориса Грінченка, яка отримала грант на дослідження різноманітних сфер життя Королівства Швеції.

Реалізація поїздки стала можливою завдяки Благодійному фонду Богдана Гаврилишина. Програма «Молодь змінить Україну» привідкрила учасникам робочої групи завісу економічного, політичного, мистецького, культурного та освітнього життя іноземної держави.

У ході зустрічей учасники групи відвідали Міністерство закордонних справ Швеції, Шведську медичну Асоціацію, Агентство у справах захисту навколишнього середовища, Шведський парламент, Шведську мистецьку раду, Міську раду м. Упсали, Стокгольмський університет та інші установи.

Поїздка до Швеції стала другим етапом роботи у програмі «Молодь змінить Україну». Повернувшись додому, члени групи поширять отримані знання в Україні: публікуватимуть статті в друкованих та Інтернет джерелах,  проводитимуть навчальні зустрічі, прийматимуть участь у конференціях, організованих Фондом.

IMG_0350
IMG_0367
IMG_0391
IMG_0480