Вручення дипломів випускникам 2014

125 - 27 чеврня 2014 року
м. Київ

 

 

 

25 - 27 червня 2014 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась знаменна і хвилююча подія - урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2014 року.

У цей день відкрилась нова сторінка в житті вчорашніх студентів, а сьогодні вже випускників Гуманітарного інституту, Інституту людини, Інституту суспільства, Педагогічного інституту, Інституту мистецтв та Університетського коледжу.

Дипломи одержали 1693 юнаків та дівчат за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями – від молодшого спеціаліста до магістра, зокрема 588 молодших спеціалістів, 765 бакалаврів, 137 спеціалістів та 203 магістрів. Серед випускників 253 володарів дипломів з відзнакою, зокрема, «червоні» дипломи одержали 100 молодших спеціалістів, 88 бакалаврів, 10 спеціалістів, 55 магістрів.

Вперше в Університеті були вручені дипломи молодших спеціалістів з видавничої справи і редагування, бібліотечної справи і книгознавства, діловодства, соціальної педагогіки, бакалаврів з німецької, іспанської та італійської філології, з перекладу, правознавства, психології, менеджменту, магістрів з медіа-комунікацій та дизайну.

Ми пишаємося результатами наших випускників у навчанні, їх науковими і творчими здобутками. Це є свідченням того, що випускники Університету усвідомлюють своє покликання та чітко знають, чого прагнуть у житті.

Людина, громада, довіра, духовність, професіоналізм, відповідальність, лідерство-служіння – це цінності нашого Університету, які поведуть наших випускників по життєвій дорозі.

З успішним завершенням навчання і новим етапом у житті випускників привітали ректор Університету, доктор філософських наук, академік НАПН України Огнев’юк Віктор Олександрович, проректори, директори інститутів. Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили науково-педагогічному персоналу і працівникам Університету і випускники.

Своє мистецтво подарували у вітальних виступах викладачі Університету: Заслужений артист України Віктор Тетеря, старший викладач Маргарита Малахова; студенти: Катерина Маргарян, Наталія Сидоренко, Сергій Назаренко, Олександра Локтіонова, Анастасія Шергіна, Вокальний ансамбль «Нью-Сонг», Анна Корнієнко, Софія Піщана, Сусанна Тумасянц, Лесь Таміла, Катерина Марковська, Дарина Лукава, Ксенія Кирєєва, Алла Привізенцева, Наталія Кравченко, Олександр Колоколов, Олег Шпак, Олександр Пошванюк, Євген Васюков, Тетяна Войналович, Руслана Безугла, студенти-хореографи. Режисер заходу – Леванова Лариса Василівна.

Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Але святкові, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
додати-1
додати-3
додати-4
додати