Розпочато ВСТУП - 2014!

11 липня 2014 року
м. Київ

 

 

 

1 липня 2014 року розпочала роботу Приймальна комісія Київського університету імені Бориса Грінченка. Перші десять днів документи приймаються лише від вступників, які виявили бажання здобувати освіту за освітньо – кваліфікаційними рівнями спеціаліст та магістр. Відповідно до Правил прийому до Університету у 2014 вступники інших категорій розпочнуть подачу документів з 11 липня.

Під час подачі документів абітурієнти можуть одержати поради і консультації психолога щодо питань профорієнтації. Інформація про вступника, що подає документи на вступ до Університету відразу заноситься до Єдиної державної електронної бази з освіти (ЄДЕБО). Кількість операторів, які працюють он-лайн в ЄДЕБО у цьому році збільшена до 28, що дозволить уникнути черг до Приймальної комісії.

Варто зазначити, що в цьому році Київський університет імені Бориса Грінченка вперше розпочинає набір до бакалаврату за напрямом «Здоров’я людини», до магістратури за спеціальностями «Філологія (мова і література італійська)», «Філологія (мова і література іспанська)», «Філологія (мова і література німецька)», «Філологія (переклад)», Журналістика, Менеджмент і адміністрування тощо.

Новий набір відрізняється від попереднього збільшеними ліцензійними обсягами у бакалавраті із напрямів «Видавнича справа і редагування» та «Правознавство», а також в магістратурі зі спеціальності «Медіакомунікації».

На всіх спеціальностях і напрямах підготовки є місця, що фінансуються коштом бюджету міста Києва – місця держзамовлення.

Працівники Приймальної комісії роблять все можливе, щоб вступники з першої миті перебування в Київському університеті імені Бориса Грінченка відчули ту дружню, теплу і неповторну атмосферу, якою пронизане все життя грінченківців в Університеті.

Приймальна комісія працює щодня, окрім суботи і неділі, з 9 до 18 години. Детальну інформацію можна отримати на сайті Університету www.kubg.edu.ua. Дорогі вступники, запрошуємо Вас до Київського університету імені Бориса Грінченка!

 

 

dsc02279
dsc02283
dsc02291
dsc02302