У Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась загальноміська серпнева конференція

DSC0536627 серпня 2014 року
м.Київ, вул.М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

27 серпня 2014 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась загальноміська серпнева конференція на тему «Про підсумки розвитку освіти міста Києва у 2013-2014 навчальному році та завдання на 2014-2015 навчальний рік».

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників. Серпневі конференції мають на меті визначити стратегічні пріоритети розвитку освіти Києва, шляхи їх реалізації, скерувати педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, держави, регіону на засадах європейських вимірів якості освіти.

В конференції взяли участь заступники голів з гуманітарних питань районних у місті Києві державних адміністрацій; начальники управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій; директори дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Києва.

Серед почесних гостей були Віталій Кличко – Київський міський голова; Ганна Старостенко – депутат Київської міської ради, радник голови Київського міського голови; Олена Фіданян - директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту; Віктор Огнев`юк – ректор Київського університету імені Бориса Грінченка; Олександр Яцунь – голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України та інші.

Робота конференції розпочалась з виступу Київського міського Голови Віталія Кличка. У своєму виступі Віталій Володимирович зазначив: «Незважаючи на складну економічну ситуацію, столична влада знайшла кошти і підготувала дитячі садки і школи до нового навчального року. Хочу запевнити, створення нових місць у дитячих садках є пріоритетом у діяльності столичної влади. Я зроблю все, щоб створити комфортні умови навчання для дітей у дитсадках, школах і для студентів в університетах столиці».

Також міський Голова привітав Ректора Університету Віктора Огнев’юка з тим, що цього року наш університет, який належить до комунальної власності міста Києва, став абсолютним лідером серед вищих навчальних закладів столиці за даними інформаційної системи "Конкурс". Саме в наш муніципальний навчальний заклад найбільший конкурс на бюджетну форму навчання серед абітурієнтів і це доводить, що Київський університет імені Бориса Грінченка достойний супротивник іншим вищим навчальним закладам столиці.

Віталій Володимирович привітав науково-педагогічний склад університету та побажав подальшого розвитку, творчих успіхів, натхнення та нових звершень на благо нашої країни.

IMG_9018
IMG_9139
IMG_9191
IMG_9196
IMG_9239