Посвята першокурсників у студенти Гуманітарного інституту

DSC0536629 серпня 2014 року
м.Київ, вул.М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

29 серпня 2014 року наш університет урочисто посвятив учорашніх школярів у студенти Гумантірного інституту!

Наш Університет – це велика дружна родина, яка об'єднала різних людей у єдине ціле. У нас панують довіра і повага, а мудрі викладачі-наставники передають багатогранний досвід і наукові здобутки своїм учням.

Урочистості розпочались гімном України

Першокурсників зі сцени привітав ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор філософських наук, академік Національної академії педагогічних наук України – Віктор Огнев'юк.

Виступ Віктора Олександровича надихнув першокурсників на навчання та нові досягнення, і завершилися врученням символічного студентського квитка.

Приємним сюрпризом для нових студентів та їх батьків стало відеопривітання Київського міського Голови – Віталія Кличка, який підкреслив, що зараз в них наступають найкращі часи – студентство, які вони будуть багато та довго згадувати. Віталій Володимирович побажав грінченківцям наснаги, здоров’я, успіхів та гарного настрою.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять усіх загиблих, які полягли у боротьбі за свободу і збереження суверенності нашої держави, а також мирних жителів Сходу України, які загинули від рук терористів-найманців.

Несподіванкою для студентів став міні-фільм про покладання квітів до пам'ятника Борису Грінченку, де кожен зміг побачити себе на екрані.

З вітальним словом до першокурсників звернулась директор Гуманітарного інституту О.Є.Бондарева.

Захід продовжився чудовим концертом студентів і викладачів університету.

 

IMG_9598
IMG_9613
IMG_9637
IMG_9648
IMG_9653
IMG_9671
IMG_9672
IMG_9674
IMG_9618
IMG_9626