Зустріч студентів 1-го курсу Інституту суспільства з ректоратом Університету

DSC0536616 вересня 2014 року
м.Київ

 

 

 

16 вересня 2014 р. відбулася зустріч студентів 1-го курсу Інституту суспільства з ректоратом Університету. Зустріч розпочалася вступною промовою Ректора – Віктора Олександровича Огнев’юка, далі продовжилась діалогом студентів з ректоратом.

У своєму виступі ректор порушив актуальні питання функціонування освітньої галузі в сучасних умовах, питання корпоративної культури та ціннісних орієнтирів Університету. В.О.Огнев`юк наголосив на особливостях університетського стандарту освіти та якості надання освітньої послуги в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Також, ректор нагадав студентам про основну місію Університету, яка полягає у сприянні кожному в цілісному розвитку і лідерському становленні, служінні людині, громаді, суспільству.

Розповідав В.О.Огнев`юк про низку традицій, які виробив Університет за час свого існування. Найголовнішою, якою пишається вся грінченківська громада, є традиція спільного вирішення проблем. Ректор, звернувся до першокурсників не тільки як до студентів, а й як до громадян, із закликом до розуміння особистої відповідальності за власну поведінку, адже всі ті цінності, що набуває людина протягом свого життя, і є підґрунтям для її подальшого морального вибору.

Під час другої частини зустрічі першокурсники мали можливість поставити запитання, що стосувалися навчального процесу, роботи студентських наукових товариств Університету, діяльності органів студентського самоврядування та організації мистецьких заходів у нашому навчальному закладі. Характер питань та їх зміст засвідчив про прагнення студентської молоді до наукового пізнання, творчої активності. Сподіваємося, що запал і бажання, продемонстровані першокурсниками на зустрічі з ректоратом, знайде своє практичне втілення.

Успіхів Вам, шановні першокурсники, будьте достойними звання

ГРІНЧЕНКІВЕЦЬ!

IMG_0330
IMG_0347