Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!»

DSC0536627 вересня 2014 року
м. Львів

 

 

 

27 вересня 2014 року у місті Львові відбулась церемонія нагородження переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!», ініційованого Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі спільно з Львівською міською радою.

Мета Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» – створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, що притаманні Українському народові, любові до України, готовності до її захисту та забезпечення суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості. На фестиваль учасники мали змогу подавати як індивідуальні, так і групові роботи за номінаціями «Плакат» та «Відеоролик». На розгляд оргкомітету та журі надійшло близько 500 соціальних плакатів з усіх областей України, а також 67 відеороликів.

Так, переможцями у номінації «Плакат» стали студентки ІІІ курсу напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка Лінкова Олена та Горова Дарія з роботою «Різні погляди – але єдина Україна».

ІІ місце в номінації «Відеоролик» посіла студентка ІІІ курсу напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка Джуранюк Ірина з роботою «Борщ».

Дипломи та цінні подарунки переможцям фестивалю урочисто вручив мер Львова Андрій Садовий. Також, після церемонії нагородження призери фестивалю були запрошені до мерії Львова.

 

image
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5