Майстер-клас «Студентський дрес-код»

DSC053667 жовтня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

У рамках діяльності КЛУБУ ВИПУСКНИКІВ та з метою розвитку корпоративної культури , 7 жовтня пройшов майстер-клас «Студентський дрес-код» Маргарити Мурадової, модного блогера, стиліста, персонального шопера, випускниці нашого університету. Захід відвідали студенти з усіх інститутів і коледжу.

Студенти отримали поради професійного стиліста у питаннях зовнішнього вигляду. Учасники майстер-класу обговорили багато цікавих і водночас важливих питань: «Як віднайти межу між особистісним комфортом і певним дрес-кодом?» «Що одягати в університет?» «Від чого краще відмовитися»? та ін.

Наприкінці зустрічі Маргарита поділилася власними секретами досягнення успіху – як займатися улюбленою справою і як любити те, чим займаєшся. А також порадила сміливо й упевнено йти назустріч поставленій меті та не боятися залишати зону комфорту, адже це буває просто необхідним у певних життєвих ситуаціях – коли хочеш навчитися або пізнати щось нове.

Твердження «за одягом зустрічають, за розумом проводжають» ніхто не відміняв. Отже, корисно пам’ятати, що зовнішній вигляд – це одна з важливих «цеглинок» у побудові свого позитивного іміджу як студента, як фахівця і, нарешті, як особистості.

Маємо надію, що такі заходи стануть доброю традицією, оскільки вони сприяють особистісному зростанню студентів та є надзвичайно важливими для підтримки і зміцнення корпоративної єдності грінченківської родини.

Успіхів у побудові власного стилю!

IMG_3796
IMG_3816
IMG_3820
IMG_3822
IMG_3833
IMG_3842
IMG_3847
IMG_3852