Участь співробітників Київського університету імені Бориса Грінченка у міжнародній конференції «Теоретичні та практичні аспекти дистанційного навчання»

DSC0536613-14 жовтня 2014 року
м. Чешин, Польща

 

 

 

13-14 жовтня 2014 року проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор Морзе Н.В. та начальник відділу міжнародних зв’язків, кандидат економічних наук, Веселовська О.В. взяли участь у роботі шостої міжнародної наукової конференції «Теоретичні та практичні аспекти дистанційного навчання», яка відбулася в Сілезькому університеті (Факультет етнології та освітніх наук, м. Чешин, Польща).

Н.В. Морзе виступила на пленарному засіданні з доповідями «Неформальне навчання, як невід’ємна складова електронного навчального простору сучасної освіти» та «Наукова складова ІКТ компетентності магістрів сучасного університету». О.В. Веселовська презентувала доповідь на тему «Аналіз розвитку інформаційного суспільства в Україні».

Географія учасників заходу була досить широкою; у реальному часі за допомогою технології Adobe Connect до наукової дискусії приєдналися колеги з Австралії, Португалії, Іспанії та Туреччини.

Одним із співорганізаторів наукового заходу виступив Київський університет імені Бориса Грінченка – учасник міжнародного консорціуму проекту Європейської комісії «IRnet».

1
2
3
4
5
6
7
8