В Університеті стартував V етап соціального проекту «З Києвом і для Києва»

DSC0536625 жовтня 2014 року
м. Київ

 

 

 

25 жовтня 2014 року продовжив свою роботу соціальний проект Київського університету імені Бориса Грінченка «З Києвом і для Києва», який став одним із напрямів реалізації місії Університету – сприяти кожному в цілісному розвитку і лідерському становленні, служити людині, громаді, суспільству. Реалізація проекту проводиться зусиллями науково-педагогічного та студентського колективів. Мешканцям столиці були запропоновані різноманітні напрями та форми роботи.

В Інституті людини відбулось засідання Клубу «Перспектива» для школярів та їх батьків та цікава ігротека у Клубі «Грайлик» для дошкільнят.

Зважаючи на сонячну осінню погоду, Педагогічний інститут розгорнув веселі ігрові майданчики на Русанівському бульварі: проводилися ігри-забави, інсценування казки та майстер-клас із виготовлення доробок з природного матеріалу.

Інститут суспільства запросив вчителів Оболонського району на тренінги Школи розвитку особистості «Освітній трикутник».

В Університетському коледжі для школярів проводились заняття у творчій студії образотворчого мистецтва «Палітра» та музичній студії гри на фортепіано. Також учні молодших класів відвідали Школу англійської мови.

Гуманітарний інститут ознайомив учнів 5-6 класів Оболонського району із традиціями святкування Сімейного американського свята «Всесвітній день посмішки».

Соціальний проект «З Києвом і для Києва» вже п’ятий рік поспіль продовжує бути актуальним серед мешканців столиці. Він надає можливість всім бажаючим у вихідні дні реалізувати свої творчі та особистісні потреби, сприяє створенню гарного настрою, згуртовує родини спільними інтересами та змістовним дозвіллям.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11