Презентація Барбари Кельхар «Освітня система Великобританії. Магістратура та програми гуманітарних напрямків»

DSC0536614 листопада 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

14 листопада 2014 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка під патронатом Представництва Британської Ради в Україні відбулася зустріч студентів Гуманітарного інституту з Барбарою Кельхар, професором Вестмінстерського університету (м. Лондон, Велика Британія).

Пані Барбара презентувала освітню систему Великобританії. Особливу увагу було приділено магістерським програмам та програмам гуманітарних напрямків. Студентів зацікавили грантові програми, які пропонуються для короткотривалого навчання. Гнучкі умови аплікації дають змогу отримати гранти терміном від двох тижнів до одного семестру. Культурну спадщину, історію Лондона та ділову англійську мову пропонують опанувати під час навчання у літніх школах.

Барбара Кельхар приїхала з робочим візитом до України вперше і була приємно здивована гостинністю та освіченістю студентів нашого Університету, які також мали змогу практично застосувати навички володіння англійської мовою під час жвавої дискусії з професором Вестмінстерського університету.

IMG_6079
IMG_6081
IMG_6097
IMG_6105
IMG_6110
IMG_6117