Зустріч із Предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату – Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом

DSC053668 грудня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б, конференц-зала

 

 

 

8 грудня 2014 року у рамках Грінченківської декади, Дня Університету та проекту Київського університету імені Бориса Грінченка «Діалоги з відомими сучасниками» відбулась зустріч із Предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату – Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом на тему: «Віра і духовність у сучасному суспільстві».

З вступним словом до учасників зустрічі звернувся Огнев’юк Віктор Олександрович, ректор Університету, доктор філософських наук, професор, академік НАПН України, який представив аудиторії та запросив до слова Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України.

У своїй промові Святійший Патріарх Філарет висловив свою позицію щодо ситуації, яка сьогодні склалася на сході нашої країни. Наголосив на тому, що Україна була, є і буде єдиною і цілісною державою, а віра, духовність і любов у серці кожного з нас обов’язково допоможе перемогти добру в цій боротьбі. Рефреном зустрічі була теза Патріарха про те, що ДОБРО завжди перемагає зло.

Усі присутні мали змогу поставити питання Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету та отримати відповіді на них.

Завершилася зустріч благословенням грінченківської громади на добрі справи та молитвою «Отче наш».

IMG_6304
IMG_6344
IMG_6361
IMG_6379
IMG_6383
IMG_6391
IMG_6395