Участь грінченківців у ІІ Щорічній підсумковій конференції учасників програми «Молодь змінить Україну»

DSC053665 грудня 2014 року
м. Київ, Міжнародний Інститут Менеджменту

 

 

 

5 грудня 2014 року у стінах Міжнародного Інституту Менеджменту відбулася ІІ Щорічна підсумкова конференція учасників програми «Молодь змінить Україну».

Досвід, набутий впродовж навчальної подорожі до Швеції, презентували випускники та співробітники Київського університету імені Бориса Грінченка, які в складі групи з шести чоловік, подорожували до Упсали та Стокгольму. Під час поїздки учасники відвідали низку урядових та неурядових організацій: Міську Раду м. Упсала, Шведську Медичну Асоціацію, Шведський парламент, Шведську міську Раду та інші. Обмінюючись досвідом у різних сферах державного управління та юриспруденції зі шведськими колегами, представники України здобули цінний досвід та виробили власні поради про те, як трансформувати досвід Швеції в Україні. Цю інформацію, а також дані про заплановані та втілені проекти, група презентувала у минулу п'ятницю.

Відкрив II Щорічну підсумкову конференцію засновник Фонду – Богдан Дмитрович Гаврилишин. Серед запрошених офіційних гостей були Блаженніший Любомир Гузар, Ян Томбінський, Голова представництва ЄС в Україні, та Андреас фон Бекерат, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеції в Україні.

1
2
3