Благодійний ярмарок «З вірою в диво»

DSC053669 грудня 2014 року
м. Київ, вул. Маршала Тимошенка

 

 

 

«З вірою в диво» – саме під таким оптимістичним девізом, що віддзеркалює наближення новорічних та різдвяних свят, наш Університет в день свого народження подарував унікальну можливість створити свою власну казку для тих, хто вже втратив віру в дива…

За ініціативою комісії з соціальних питань студентської ради Інституту суспільства, яку очолює Анастасія Трофимченко, в рамках Грінченківської декади, було ініційовано проведення благодійного ярмарку, до організації та проведення якого долучилися представники студентської спільноти усіх структурних підрозділів Університету та НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів. Були презентовані справжні мистецькі шедеври кераміки, малярства, бісероплетіння та інші вироби, створені власними руками за покликом серця, що прагне допомогти тим, хто цього дійсно потребує. Студенти, співробітники та гості Грінченківської Декади охоче вибирали для себе доробки, які припали до душі.

Щиро віримо, що кошти виручені від ярмарку, сума яких виражена у комбінації цифр – 7777 (гривень), зможуть створити маленьке диво для мешканців Київського геріатричного пансіонату та вихованців спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 6 для глухих дітей, вихованців загальноосвітньої школи - інтернату № 21 для дітей - сиріт із психоневрологічними захворюваннями.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Такі світлі своєю метою заходи підтверджують – доброта та милосердя грінченківців мають високу етичну цінність, яка не має меж.