Гостьова лекція координатора з питань партнерства міжнародної організації ООН «ЮНІСЕФ»

DSC0536611 грудня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

11 грудня 2014 року у Київському Університеті імені Бориса Грінченка відбулася гостьова лекція Юлії Юрової, координатора з питань партнерства міжнародної організації ООН «ЮНІСЕФ». Пані Юлія розповіла студентам про історію «ЮНІСЕФ», численні кампанії та відомих Послів організації.

Дитячий фонд ООН «ЮНІСЕФ» розпочав свою діяльність у 1946 році, у Києві представництво організації з’явилося у 1997 році. Протягом останніх років «ЮНІСЕФ» постійно збільшував масштаби своєї підтримки Уряду України у створенні програм з охорони здоров’я, харчування, освіти та захисту для дітей. «ЮНІСЕФ» відстоює права дітей та виступає за пріоритетність дій направлених на допомогу дітям та родинам, що опинилися у кризових ситуаціях. Визнаючи, що добробут дітей тісно пов’язаний із станом матерів, організація також працює заради покращення здоров’я, освіти та захисту прав матерів в Україні.

Послами доброї волі «ЮНІСЕФ» є чимало видатних людей: Джекі Чан, Девід Бекхем, Джуді Коллінз, Аджеліна Джолі, Тіна Кароль, Ані Лорак, Даша Малахова. Робота «ЮНІСЕФ» заслужила уваги громадян в Україні. Це третя найбільш знана міжнародна організація серед українців!

Зустріч із студентами-грінченківцями відбулася у День народження «ЮНІСЕФ» і, звичайно, ми не могли не привітати наших гостей! У рамках всесвітнього флеш-мобу студенти записали відеоролик та заспівали пісню Джона Ленона «Imagine». Кампанія, що носить однойменну назву, стартувала у всіх країнах світу. Завантаживши аплікацію на Iphone або Ipad, кожен може записати пісню «Imagine». Кількість відеороликів з кожної країни має важливе значення, адже чим більше кліпів, тим яскравіше засяють на земній кулі, створеній «ЮНІСЕФ», ті країни, які записали відеоролики.

Ми стали першим Університетом в Україні, який долучився до цього флеш-мобу та колективно записав пісню (посилання на відео)!

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цієї кампанії!

 

IMG_7301
IMG_7307
IMG_7311
IMG_7322
IMG_7326
IMG_7331