Робочий візит співробітників НДЛ освітології до Університету Тампере (Фінляндія)

DSC0536617-22 грудня 2014 року
м. Тампере, Фінляндія

 

 

 

17-22 грудня 2014 року завідувач НДЛ освітології проф. Сисоєва С. О. та молодший науковий співробітник Кузьменко О. М. відвідали Університету Тампере (Фінляндія).

Під час робочого візиту було проведено зустрічі зі співробітниками навчально-дослідницького центру (Higher Education Group), що займається проблемами управління вищою освітою в Фінляндії. Prof. Seppo Holtta та Dr. Vuokko Kohtamäki представили діяльність свого центру та детально розповіли про одну із навчальних програм KOHA, яка розроблена для управлінців та менеджерів у сфері вищої освіти. Проф. Сисоєва С. О. у своєму виступі представила новий Закон України «Про вищу освіту» та науково-методичне напрацювання НДЛ освітології для підготовки експертів у галузі освіти.

Було узгоджено план дій щодо подальшої співпраці з навчально-дослідницьким центром (Higher Education Group). Зокрема, заплановано проведення у Київському університеті імені Бориса Грінченка спільного українсько-фінського науково-практичного семінару у кінці травня 2015 р.

 

1
11
12