Welcome to Ukraine, або Подорож у кохання

319 травня 2015 року
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 53/3

  

 

 

  

Київський Національний Академічний Театр Оперети не припиняє відкривати Україну у всій її яскравій багатогранності. Цього разу, 19 травня 2015 року, у рамках співпраці між Київським університетом імені Бориса Грінченка та Театром оперети, а також з нагоди відзначення Дня Європи, грінченківці насолоджувалися мюзиклом «Welcome to Ukraine, або Подорож у кохання».

Це унікальний національний проект-візитівка, який презентує сучасну Україну через душу її народу. Мюзикл поєднав у собі чуттєві, емоційні, пристрасні нотки та складні випробування долі.

Глядачі із захопленням спостерігали за розвитком сюжету, що відбувався на сцені, повністю занурились в атмосферу яскравого українського колориту, бурхливими оплесками підтримували гру акторів.

Зі словами вдячності до творчого колективу Національного театру оперети звернувся Ректор нашого Університету Віктор Огнев’юк: «Від імені всієї грінченківської родини щиро дякую вашій театральній родині за яскраве дійство про Україну: прекрасну виставу, чудову акторську гру, мелодійність, цікаві костюми. Думаю, нам не треба йти в Європу, адже Європа вже є на сцені, є в цьому театрі і в глядацькій залі».

Після перегляду спектаклю відбулось його обговорення, в якому взяли участь грінченківці, представники постановчої групи, виконавці головних ролей, представники адміністрації Університету та керівництво театру.

У рамках підписаного Договору «Про співпрацю» вже найближчим часом студенти нашого Університету будуть проходити творчу практику на сцені Київського національного академічного театру оперети, вдосконалювати свою професійну майстерність.

 

1
2
3
IMG_3440
IMG_3482
IMG_3483
IMG_3496