Вдруге наш Університет став партнером 23- го благодійного марафону «Пробіг під каштанами»

1.1 1 червня 2015 року
м.Київ, Михайлівська площа

   

 

 

1 червня 2015 року на Михайлівській площі пройшов 23-й благодійний "Пробіг під каштанами". Наш Університет вже вдруге долучився до цього заходу та став волонтерським партнером марафону. У цьому році близько 100 студентів нашого Університету з різних напрямів підготовки допомогли цій події відбутись. Хлопці та дівчата працювали на старті й фініші, на реєстрації та в медіа-зоні, на забігу у підгузках і забезпечували охорону громадського порядку.

Окрім цього, студенти кафедри фізичної культури та спортивної майстерності показали високі результати у забізі та увійшли у десятку кращих бігунів на дистанції 4 км 700 м. (дистанція забігу). Приємно відзначити, що разом зі студентами на дистанцію вийшли й викладачі Університету.

Пробіг під каштанами – наймасштабніший спортивно-благодійний проект в Україні. Проходить щорічно, починаючи з 1993 року. Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, спеціалісти якого рятують життя дітей з вродженими вадами серця.

«Пробіг під каштанами» завжди відрізняється особливою атмосферою й дарує усім учасникам чудовий настрій, адже роботи разом таку важливу та потрібну справу надзвичайно приємно. У цьому році на марафон зареєструвалися понад 5 тисяч учасників.

Дякуємо організаторам «Пробігу під каштанами» Ірині Кузнєцовій та Катерині Стефанюк за можливість долучитися до цієї визначної події.

З нетерпінням чекатимемо на новий Пробіг!

 

1.1
1
3
4
5.1
5
6
7
8
9.0
9.1
11