Благочинна акція «Світло серця»

DSC0083823 червня 2015 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка 13-Б

   

  

 

 

23 червня 2015 року у рамках багаторічної дружньої співпраці з Міжнародною організацією «Цивілізація» у прес-центрі Київського університету імені Бориса Грінченка відбулась благочинна акція «Світло серця», яка зібрала людей небайдужих, тих, хто вміє відгукнутися на прохання інших.

До студентів соціальних категорій у цей день завітали представники організації «Цивілізація», з якою наш Університет співпрацює вже 4-й рік та фірми з міжнародним ім'ям – «Colin’s». Студенти отримали в подарунок одяг та джинси фірми «Colin’s». Офіційний представник мережі «Colin’s» пан Закі наголосив на необхідності дарувати найкращі поштовхи душі іншим, хто цього потребує. Така турбота завжди є проявом багатогранної меценатської роботи людей-альтруїстів.

Від нашого Університету зі словом вдячності до всіх присутніх студентів та гостей звернулась проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсія Бєлофастова. У своїй вітальній промові вона зазначила, що тільки дружба, розуміння один одного і вміння відчувати товариша створює всі умови для злагоди і миру та побажала всім гарного відпочинку у літній період.

Віце-президент організації «Цивілізація» пані Тетяна зробила неабиякий акцент на те, що наш Університет – один із небагатьох, хто традиційно відгукується на допомогу іншим.

 

DSC00838
DSC00842
DSC00854
DSC00858