Вручення дипломів випускникам-2015 Інституту людини, Інституту суспільства, Педагогічного інституту

1426 червня 2015 року
м. Київ, вул. м. Тимошенка, 13-Б 

   

 

 

26 червня 2015 року в нашому Університеті відбулась знаменна і хвилююча подія - урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2015 року. У цей день відкрилась нова сторінка в житті вчорашніх студентів, а сьогодні вже випускників Інституту людини, Інституту суспільства та Педагогічного інституту.

Цього року вперше, відповідно до Закону "Про вищу освіту" вищі навчальні заклади самостійно виготовляли документи про вищу освіту. Отже, сьогоднішні випускники стали першими, хто отримав диплом державного зразка з ексклюзивним дизайном Київського університету імені Бориса Грінченка.

З успішним завершенням навчання і новим етапом у житті випускників привітали ректор Університету Віктор Олександрович Огнев’юк, проректори, директори Інститутів, Вчена рада Університету.

Ми пишаємося результатами наших випускників у навчанні, їх науковими і творчими здобутками.

Дорогі випускники!

В цей чудовий день від усього серця вітаємо Вас із отриманням вищої освіти! Ви закінчили надзвичайно важливий життєвий етап, але попереду найцікавіше!

Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаємо Вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості на шляху до мрії!

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20