Угода з Microsoft: безкоштовні підписки на MS Office 365 та DreamSpark Premium

logo dreamsparkчервень 2015 року
м.Київ, вул. М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

У червні 2015 р. між Київським університетом імені Бориса Грінченка та корпорацією Microsoft підписано угоду Microsoft Campus and School Agreement і Enrollment For Education Solutions (EES).

У рамках даної угоди Університету надається безкоштовна онлайн-підписка DreamSpark Premium, безкоштовні ліцензії MS Office 365 для всіх студентів та штатних співробітників.

DreamSpark Premium дає змогу забезпечити класи новітніми засобами для розробки і проектування від Майкрософт для проведення індивідуального або групового навчання.

В рамках підписки надається доступ до:

  • Операційних систем: Windows Client, Windows Server;
  • Засобів для розробки і проектування: Visual Studio Professional, Visual Studio Premium, Visual Studio Ultimate, Expression, Windows Embedded;
  • Серверів: SQL Server, BizTalk Server, SharePoint Server;
  • Застосунків: Visio, Project, OneNote;

Окрім, стандартного пакету програмного забезпечення студенти мають можливість отримати доступ до хмарних сервісів Microsoft Azure – інноваційна хмарна технологія для використання застосунків або зберігання даних на серверах, що розташовані в розподілених дата-центрах Microsoft, доступних через Інтернет.

Office 365 (план А2) це найбільш повна версія Office з усіма необхідними додатками (Word, Excel, Power Point, Outlook, One Note і т.д.).

Безкоштовна ліцензія для кожного студента ВНЗ покриває до 5 його пристроїв (пк, ноутбук, планшет і т.д.).

Програмне забезпечення надається компанією Microsoft для використання тільки в некомерційних цілях. Підписка діє тільки на час навчання чи роботи в університеті.

В університеті також функціонує Microsoft ІТ Академія, завдяки якій у всіх студентів та співробітників є можливість підвищувати рівень сформованості ІКТ-компетентності завдяки проходженню новітніх онлайн курсів. За кожен успішно завершений онлайн курс Ви отримуєте сертифікат міжнародного зразка!