Посвята у студенти першокурсників Гуманітарного інституту

DSC035751 вересня 2015 року
м.Київ, вул.Маршала Тимошенка, 13-Б

 

 

 

1 вересня, в нашому Університеті відбулась урочиста посвята у студенти першокурсників Гуманітарного інституту.

Після спільного виконання гімну України, з екранів актової зали першокурсників привітав Київський міський голова Віталій Кличко.

Згодом усі присутні мали змогу насолодитись неперевершеними виступами студентів та викладачів Університету, серед яких були як хореографічні постановки, так і вокальні номери.

Зі своїми щирими словами вітання до першокурсників звернувся ректор Університету, доктор філософських наук, академік НАПН України – Віктор Огнев'юк: «Місія нашого Університету – сприяти розвитку кожного з вас не лише як освічених людей, а й як свідомих та чесних громадян України. Я вірю в те, що ми разом з вами змінимо нашу країну на краще.»

Також першокурсники отримали мудрі настанови від голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки Лілії Гриневич: «Я хочу запевнити усіх вас, що ви обрали дуже хороший Університет для того, щоб стати не тільки висококваліфікованими фахівцями, а ще й для того, щоб бути людиною, яка критично мислить та яка не боїться висловити свою позицію. Тому що Університет сам демонстрував це у найважчі моменти життя України.»
Заключне слово було сказано народним депутатом України, Головою підкомітету загальної освіти Тарасом Кременем: «Бажаю, щоб цей рік став вирішальним для формування вас як громадян. Нехай камінь науки не буде для вас каменем Сізіфа. Адже камінь мудрості не потрібно гризти, його потрібно відкривати та пізнавати.»

На посвяту наших нових студентів завітали й іноземні гості, учасники міжнародного проекту «IRNet»: Євгенія Смірнова-Трибульська, професор, доктор хабілітованний, завідувач кафедри гуманітарної освіти і наук про педагогічну підтримку Університету Сілезії (Польща); Мартін Дрлік, кандидат наук, доцент кафедри комп'ютерних наук Університету Костянтина Філософа в Нітрі (Словаччина) та Ізабель Альварес, кандидат наук, доцент факультету економічних наук і бізнес-комунікацій Лусіадського університету (Португалія).

У цій святковій атмосфері, студентам першого курсу було вручено символічний студентський квиток, після чого усі присутні завершили урочистості виконанням Гімну Університету.

 

DSC03305
DSC03319
DSC03443
DSC03445
DSC03454
DSC03488
DSC03502
DSC03541
DSC03575
DSC03618
DSC03666
DSC03669