Зустріч учасників міжнародного проекту «IRNet» з представниками Ради молодих учених та Студентського наукового товариства Університету

1

11 вересня 2015 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

   

 

 

 

11 вересня 2015 року відбулася зустріч учасників проекту «Міжнародна науково-дослідницька мережа з вивчення та розробки нових технологій і методів для інноваційної педагогіки в галузі ІКТ, електронного навчання та міжкультурних компетентностей (IRNet)» з представниками Ради молодих учених та Студентського наукового товариства Київського університету імені Бориса Грінченка.

Під час зустрічі були обговоренні наступні питання: які переваги отримають університети-учасники від співпраці у проекті; які якості необхідні для молодого вченого, аби стати успішним у європейському освітньому просторі. Також учасники зустрічі дискутували щодо особливостей діяльності молодих учених та студентського самоврядування у країнах ЄС та Україні. Гості з Польщі, Словаччини та Чехії люб’язно погодились поділитися досвідом участі у різноманітних проектах. У відповідь на запитання студентів про можливі варіанти співпраці, дали дієві поради як реалізувати себе та свій потенціал у рамках наукових програм.

Представники Ради молодих учених та Студентського наукового товариства Університету висловлюють подяку з організацію зустрічі Морзе Н.В., проректору з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктору педагогічних наук, професору.

 

1
2
3
4