Спільне засідання Ради молодих учених і Студентського наукового товариства

IMG 2260

18 вересня 2015 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська 18/2

 

  

 

 

18 вересня відбулося спільне засідання Ради молодих учених і Студентського наукового товариства Київського університету імені Бориса Грінченка.

На порядок денний було винесено обговорено Плану діяльності Ради молодих учених і Студентського наукового товариства Університету у 2015/2016 навчальному році.

До учасників заходу зі вступним словом звернувся завідувач НМЦ досліджень наукових проектів і програм В.В. Прошкін, доктор педагогічних наук, доцент, який зауважив, що спільна наукова робота Ради молодих учених і Студентського наукового товариства Університету сприятиме новим науковим дослідженням, залученню студентів до науково-дослідної роботи, покращенню інформування студентів і молодих учених про наукові міжнародні проекти, гранти, тощо.

Голова РМУ О.В. Дудар, у звернені до голів РМУ структурних підрозділів наголосила на необхідності впровадження нових форм інформування та проведення наукових заходів з метою збільшення зацікавленості науковими дослідженнями студентів, аспірантів, докторантів; збільшення кількості наукових проектів з провідними установами, міжнародними організаціями; проведення спільних зі СНТ проектів з метою популяризації науково-дослідної роботи в студентському середовищі Університету.

Голова СНТ Катерина Сізоненко окреслила орієнтовний план роботи Студентського наукового товариства та пріоритетні напрями діяльності, зауважила на можливості участі у наукових гуртках, проблемних групах, круглих столах, науково-практичних конференціях.

 

План роботи СНТ на 2015/2016 навчальний рік.

 

IMG_2260
IMG_2263
IMG_2264
IMG_2269
IMG_2276
IMG_2278