Відзначення Дня захисника України у Київському клінічному госпіталі ветеранів війни (смт. Пуща-Водиця)

1

14 жовтня 2015 року
смт. Пуща-Водиця

   

 

 

 

Вже традиційно, шостий рік поспіль, Київський університет імені Бориса Грінченка підтримує Київський клінічний госпіталь ветеранів війни у смт. Пуща-Водиця.

До великого свята Покрови Божої Матері, покровительки українського війська, Дня захисника України, Дня українського козацтва творча команда студентів та викладачів Університету підготувала вітальну програму «А ми до вас на гостину, і не просто – а з хлібом-сіллю!» У рамках благодійної діяльності Університету і допомоги бійцям АТО були зібрані і придбані солодкі смаколики: печиво до чаю та духмяні осінні яблука для бійців, які перебувають на лікуванні та реабілітації у госпіталі.

Студенти інституту мистецтв та вихованці загальноуніверситетської творчої вокальної студії «Натхнення» (керівник: Машковська Н.В.) підготували тематичну програму за індивідуальними побажаннями бійців, а перед тим, як її розпочати, всіх присутніх із Днем захисника України щиро привітала Головний лікар госпіталю, Заслужений лікар України Зачек Л.М. Також із вітальними словами виступили представники Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації, бійці АТО, волонтери.

Атмосфера свята у концертному комплексі госпіталю була зворушливою, адже те тепло, яке дарують грінченківці при зустрічі із мешканцями госпіталю, завжди проникливе.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13