Зустріч представників Посольства США та тренерів міжнародної організації Co-Serve в Університеті

preview ato knygy

28 жовтня 2015 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

28 жовтня 2015 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка за участі Ректора, професора Віктора Огнев’юка відбулась зустріч представників Посольства США, а саме: Кетрін Хеллок, заступника аташе з питань культури, Віри Терновської, фахівця з питань освіти та тренерів міжнародної організації Co-Serve Девіда та Лін Макнеймі.

Девід та Лін Макнеймі презентували представникам Посольства США проект по культурі лідерству служіння від міжнародної організації Co-Serve, з метою його подальшого розповсюдження по Україні.

Завдяки нашому Університету проект по впровадженню культури лідерства служіння у навчальних закладах України набирає обертів. Проект має на меті, перш за все, створити нову філософію мислення молодого покоління та допомогти їм у подальшому професійному житті, а для науково-педагогічних працівників підвищити їх професійну кваліфікацію, відповідно до вимог сучасності.

Учасники зустрічі обговорили майбутню спільну роботу та можливості по посиленню співпраці, з метою зробити проект по культурі лідерству служіння більш вагомішим в Україні.