Угода про міжнародне співробітництво з Університетом Фоджа (Італія)

ugoda z fodzha 98 листопада 2016 року
Університет Фоджа (Італія)

 

 

 

Після оголошення про підписання двосторонньої угоди про академічну співпрацю між Університетом Фоджа (Італія) та Київським університетом імені Бориса Грінченка були представлені та обговорені перспективи колаборації у проектах Horizon 2020, Erasmus KA2, розширення дії програми академічної мобільності студентів та науковців Erasmus+ 2018-2019, Marie Sklodowska-Curie Actions, участь у спільних наукових проектах італійської асоціації італьяністів і дослідницької лабораторії ERID та інші типи академічної співпраці.

Під час свого стажування за програмою академічності Еразмус+, Юлія Анатоліївна Шталтовна, старший науковий співробітник НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти нашого Університету представила основні напрямки наукового пошуку Гуманітарному інституту Університету Фоджа за участі директора Інституту та проректора з наукової роботи Університету.

За підсумками програми академічної мобільності Еразмус + 2016-2017 з університетом Фоджа (Італія) п’ять студентів (троє за напрямом підготовки «Практична психологія» та двоє за напрямом підготовки «Філологія. Італійська мова і література») та троє викладачів кафедри романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства Інституту філології Університету Грінченка пройшли академічне стажування в Університеті Фоджа.

З італійського ВНЗ до нас вже завітав з гостьовими лекціями професор економіки П’єрпаоло Мальока та наступного семестру свої заняття в нашому Університету планують провести двоє студентів з Університету Фоджа.

 

Угода про міжнародне співробітництво з Унів...
Угода про міжнародне співробітництво з Унів...
Угода про міжнародне співробітництво з Унів...
Угода про міжнародне співробітництво з Унів...
Угода про міжнародне співробітництво з Унів...