Літня академія лідерства

GroupЛипень 2011 р.

Студенти-грінченківці на навчанні у США

Студенти та викладач Університету імені Бориса Грінченка взяли участь у програмі Літньої Академії лідерства (США, Орегон) у рамках проекту «Лідерство-служіння», яку Київський університет імені Бориса Грінченка реалізує з 2010 року за підтримки Фундації Маршалла Крістенсена «Co-Serve International» (США).

У межах Проекту 15 студентів Університету пройшли очний курс навчання з лідерства (40 год.), дистанційний курс-консультування за підтримки персональних менторів (4 місяці). За результатами навчання  кращі зі студентів були запрошені до участі у програмі Літньої Академії лідерства (США, Орегон).

Програма Літньої Академії лідерства є міжнародною. Це щорічний 16-денний практичний курс, спрямований на розвиток лідерів. Під час Програми її учасникам надається можливість ознайомитися з діяльністю організацій – від неприбуткових організацій до потужних компаній, таких, як Intel, First Fruits of Washington, Medical Teams International, які функціонують на засадах поваги, довіри, розвитку, вдосконалення, поділяють принципи лідерства-служіння.

У цьому році у межах міжнародної Літньої Академії лідерства представники двох країн – України і Казахстану – під час майстер-класів обговорювали сучасні проблеми лідерства у своїх країнах та у світі.

Учасники Програми зустрічалися з представниками великого і середнього бізнесу, зокрема з керівниками фінансового консалтингу «АКТ».

Учасники Програми відвідали офіс компанії Intel та зустрілися зі старшим науковим консультантом Ріком Коулсоном.

У компанії First Fruits of Washington учасники програми відвідали виробничий цех, а також спілкувалися з робітниками та їхніми сім’ями.

Компанія Medical Teams International разом із клінікою Good News приймала учасників Програми та залучила до одного зі своїх соціальних проектів.

В останній день Програми відбулася урочиста церемонія вручення дипломів учасникам, на якій виступили представники України зі щирою подякою організаторам і спонсорам програми.