XIII Звітно-виборна конференція Профспілки працівників освіти і науки України, Київська міська організація

Онлайн-марафон «Get Ready».

17 вересня 2020 року
Центр культури та мистецтв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

 

    

 

17 вересня 2020 року у залі Центру культури та мистецтв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулась XIII звітно-виборна конференція Профспілки працівників освіти і науки України, у роботі якої брала участь делегація від нашого Університету у складі: голови ППО – Олександра Трухана, голови ППОС – Оксани Перепельченко та заступника голови ППОС, члена Міської ради – Антоніни Гавриленко.

Під час роботи конференції були оговорені та підняті питання стосовно соціально-економічного захисту працівників освіти столиці, звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за період з березня 2015 року по березень 2020 року. Вищезазначена конференція була перенесена у зв’язку із карантинними заходами у столиці. Її проведення було організовано повністю у рамках правил та обмежень під час несприятливої епідеміологічної ситуації у місті.

Делегати Звітно-виборної конференції одностайно проголосували та обрали головою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України – Олександра Яцуня терміном на 5 років згідно зі Статутом Профспілки.

Профспілка працювала і працює у форматі – «В єдності наша сила» на соціально-економічний захист кожного спілчанина.

Матеріали надано: НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів

 

 

XIII Звітно-виборна конференція Профспілки ...
XIII Звітно-виборна конференція Профспілки ...
XIII Звітно-виборна конференція Профспілки ...
XIII Звітно-виборна конференція Профспілки ...
XIII Звітно-виборна конференція Профспілки ...