Серія вебінарів з підвищення ефективності використання ЕНК для викладачів Університету Грінченка

Серія вебінарів з підвищення ефективності використання ЕНК для викладачів Університету Грінченка15 - 25 вересня 2020 року 
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

    

 

В період з 15 по 25 вересня 2020 року співробітниками НДЛ інформатизації освіти проведено одинадцять вебінарів за темою “Підвищення ефективності використання ЕНК”, в яких взяли участь понад 230 викладачів Університету. Учасники вебінарів ознайомилися з особливостями використання ЕНК, варіантами відображення його структури та організації спільної з колегами роботи в одному ЕНК, розглянули налаштування термінів виконання завдань та призначення їх для декількох груп, проходження та оцінювання ресурсу “лекція”, встановлення інформаційних блоків для відображення прогресу діяльності студентів та їх присутності на ЕНК.

Додатково було презентовано “Цифровий кампус” Університету та модернізацію системи електронного навчання: налаштування адаптивності дизайну, розміщення додаткових блоків з розкладом занять, ресурсами для онлайн спілкування та співпраці, онлайн замовлення тематичної літератури в бібліотеці та довідок з місця навчання, покращення навігації в ЕНК та системі е-навчання загалом.

За результатами опитування понад 90% респондентів вказали, що було корисно ознайомитись із структуруванням ЕНК за освітніми програмами та особливостями одночасної роботи кількох викладачів у одному ЕНК, встановленням різних термінів виконання завдань для різних академічних груп, створенням окремих груп для спеціалізацій та дисциплін за вибором, організацією роботи з групами загалом. 98% викладачів підтвердили актуальність і затребуваність таких складових системи е-навчання як Персональний кабінет та Сторінка викладача. 100% учасників зазначили, що вебінар виправдав або майже виправдав їх очікування.

 

Серія вебінарів з підвищення ефективності в...
Серія вебінарів з підвищення ефективності в...
Серія вебінарів з підвищення ефективності в...
Серія вебінарів з підвищення ефективності в...
Серія вебінарів з підвищення ефективності в...