Онлайн навчання грінченківців у Латвійському університеті

Онлайн навчання грінченківців  у Латвійському університетівересень - грудень 2020 року 
Латвійський університет

 

    

 

 

Щороку відділ політології Факультету соціальних наук Латвійського університету у співпраці з Міністерством закордонних справ Латвійської Республіки приймає студентів різних українських університетів на тримісячне навчання за інтенсивним модулем Школи молодих фахівців: «Дослідження Європейського Союзу – внутрішня та зовнішня політика».

Цього року проєкт буде реалізовуватися з 20 вересня до 18 грудня 2020 року. У програмі мобільності беруть участь студенти-грінченківці та молоді науковці Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка: Желницька Аріна Олексіївна, Божко Лоліта Віталіївна, Бухамет Маргарита Олександрівна, Витушко Надія Петрівна, Кара Альона Олександрівна, Калушка Ольга Ігорівна, Ільїнова Олександра Олексіївна, Куколевська Стефанія Олександрівна, Гаєвська Поліна Ярославівна, Гондюл Олександра Дмитрівна.

Модуль європейських досліджень складається з двох інтегрованих частин:

  • зовнішня політика (курс із європеїзації: від партнерства до членства та заснування Європейського Союзу);
  • внутрішня політика (політичні комунікації в Європейському Союзі, політика в Латвії, міжнародне спілкування та публічна дипломатія).

За кожен модуль студенти отримають сертифікат міжнародного рівня від Латвійського університету. Школа молодих спеціалістів створена для студентів бакалаврського та магістерського рівнів, а також для аспірантів, які можуть обирати модулі відповідно до своїх академічних інтересів та потреб.

21 вересня навчання розпочалося на платформі Zoom вступною лекцією керівника кафедри політології, професора Івети Рейнхольде. Студенти мали можливість ознайомитись із майбутніми програмами та форматом навчальних занять, задати питання та поспілкуватися між собою.

Бажаємо нашим студентам продуктивних місяців навчання та нового досвіду!

 

Матеріали надано НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

Онлайн навчання грінченківців у Латвійсько...
Онлайн навчання грінченківців у Латвійсько...
Онлайн навчання грінченківців у Латвійсько...
Онлайн навчання грінченківців у Латвійсько...
Онлайн навчання грінченківців у Латвійсько...