Університет Грінченка отримав видання Радослава Сікорського "Місія до Києва", що є частиною книги "Польща може бути кращою. Закулісся польської дипломатії"

Січень 2021 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

    

На адресу ректора Університету Грінченка надійшло подарункове видання  Радослава Сікорського "Місія до Києва" (англійською мовою), що є частиною книги "Польща може бути кращою. Закулісся польської дипломатії".

Як це – бути за кулісами офіційних зустрічей найвищого дипломатичного рівня, на рівні з лідерами наймогутніших країн світу? Які інтриги приховані за зачиненими дверима міжнародних самітів? Яких зусиль та рішень потребують відносини між урядовцями?
В двох реченнях не опишеш. Краще – в книзі.
Саме цьому присвячена книга Радослава Сікорського "Польща може бути кращою. Закулісся польської дипломатії", розділ якої "Місія до Києва", була видана окремим накладом та щедро подарована автором нашій Бібліотеці!
Пан Сікорський  – польський політик, колишній міністр закордонних справ Польщі. Посаду міністра закордонних справ Польщі Радослав Сікорський обіймав з 2007 до 2014 року. Раніше впродовж двох років він був міністром оборони.

Розділ "Місія до Києва" розповідає про події 2014 року, коли пан Сікорський був міністром закордонних справ Польщі та очолював місію ЄС до Києва на піку Євромайдану.

Дякуємо за подарунок!

Запрошуємо ознайомитися з книгою в Бібліотеці Університету.

 

Матеріали надано НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

 

 

Університет Грінченка отримав видання Радос...