Відкриття НСК "Олімпійський"

calendar_03_copy8 жовтня 2011 року

Урочисте відкриття Національного спортивного комплексу "Олімпійський"

Він стане головною ареною чемпіонату УЄФА Євро-2012, де влітку наступного року відбудуться 4 матчі та фінал чемпіонату.
Побудований за найвищими міжнародними стандартами, оновлений НСК "Олімпійський", - це унікальний національний здобуток, частина загального іміджу України як потужної та гостинної держави.
В урочистій церемонії відкриття взяли участь Президент України Віктор Янукович, прем'єр-міністр Микола Азаров, спікер Верховної Ради Литвин та офіційні особи держави, іноземні гості.
Віктор Янукович урочистою промовою відкрив НСК «Олімпійський». Глава держави переконаний, що оновлений НСК – подарунок дітям, серед яких зростатимуть майбутні чемпіони.
Церемонія розпочалася з масштабного історичного шоу, в якому взяли участь хорові та танцювальні колективи.
У першій, історичній частині, що відображала заснування Києва, древню історію України, взяли участь 300 студентів-грінченківців. Вони залишили частку свого серця у єдиній позитивній енергетиці масової режисури хореографічних композицій "Урожай", "Вогнеглави", "Нечиста сила". Виступили яскраво та натхненно. Цьому сприяло сумлінне ставлення до напруженої роботи з опанування і вдосконалення хореографічної, театральної майстерності на репетиціях, які проходили з 15 вересня по 7 жовтня. З великим задоволенням і старанністю студенти виконували настанови та професійні вимоги хореографів. Незважаючи на високий темп роботи, студенти були дуже сконцентрованими, відповідальними. Підтримували та допомагали один одному у різних ситуаціях, що свідчить про їх високу корпоративну культуру. Також були пісні, жарти, вітання іменинників і шалене бажання достойно зробити спільну справу. Саме так народжується студентське братство!
Грінченківці пишаються тим, що долучилися до події державного значення. Керівництво Університету, студентське самоврядування, професорсько-викладацький склад, всі структури спрацювали злагоджено і творчо, в найкращих традиціях нашої великої грінченківської родини!
Святкове дійство супроводжувалося вогняним шоу, піротехнічними ефектами і фаєр-жонглерами.
Гігантські барабани і трембіти, унікальні трюки італійських циркових компаній, які запустили з висоти на поле м’яч Євро-2012, викликали захоплення у глядачів. Запальні українські пісні разом із Гайтаною, Ані Лорак і Таїсією Повалій, співав увесь стадіон.
Окрасою церемонії відкриття НСК "Олімпійський" став 40-хвилинний виступ американської співачки Шакіри.
Завершив програму дивовижний феєрверк. «Олімпійський» сяяв як діамант.

Щира подяка студентам-грінченківцям за гідне представлення нашого Університету на урочистій події, яка привернула увагу всієї Європи.
Ви – найкращі!

Репетиція на стадіоні Спартак
До виступу готові
Яскрава гама почуттів
Наші дівчата - обличчя України
Композиція Урожай за участю грінченківців
Композиція Нечиста сила
Композиція Вогнеглави
Настрій-святковий!
Олімпійський сяє як діамант