Академічна мобільність викладачів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи в Університеті Острава (м. Острава, Чеська Республіка)

Академічна мобільність викладачів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи   в Університеті Острава (м. Острава, Чеська Республіка)

Квітень 2022 року
Остравський університет (м. Острава, Чеська Республіка)

 

   

 

 

 

Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Денисюк Олена Миколаївна (кандидат педагогічних наук, доцент) та Дуля Аліна Володимирівна (викладач) з 6 квітня по 15 травня беруть участь в програмі ЕРАЗМУС+ з викладацької мобільності в Остравському університеті (Острава, Чеська республіка).
Основними цілями мобільності в Університеті-партнері є: 

  • підвищення педагогічної та навчальної майстерності; 
  • зміцнення міжнародного співробітництва членів Факультету соціальних наук Остравського університету та кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка; 
  • обмін знаннями щодо викладання, практичної та соціально-гуманітарної діяльності; розширення мережі досліджень, методичних інновацій та навчання з акцентом на соціальну роботу з різними типами сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, використання арт-практик в соціальній роботі; 
  • формування неформальних навичок управління різними групами здобувачів освіти і дослідників у міжнародному середовищі.

6 квітня 2022 року відбулась перша зустріч з представниками Факультету соціальних наук Остравського університету Mgr. Michaela Vontorova (відділ міжнародних зв’язків) та Associate professor Marie Špiláčková, vice-dean for Foreign Affairs, під час якої мали можливість обговорити програму академічної мобільності, познайомитись з особливостями організації навчального процесу на Факультеті.

Матеріали надано НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

Академічна мобільність викладачів кафедри с...
Академічна мобільність викладачів кафедри с...