Курс «Англійська для викладачів» 2022

Курс «Англійська для викладачів» 2022

Жовтень 2021 року - червень 2022 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

Щороку Центр програм з лідерства служіння організовує програми з вивчення англійської мови для студентів, викладачів та співробітників Університету Грінченка. Однією з них є курс “Англійська для викладачів”. 

Цього року курс проводився для двох груп рівнів Elementary та Intermediate і тривав 8 місяців - з жовтня 2021 року по червень 2022. Протягом цього часу учасники й учасниці опановували та розвивали 4 навички володіння мовою (читання, слухання, говоріння, письмо), долали мовний бар’єр, спілкуючись одне з одним та викладачкою Катериною Фреган. Крім того, вивчали граматичні конструкції та лексику розмовної англійської мови за допомогою різноманітних аудіо- та відеоматеріалів. Заняття проводились в онлайн форматі на платформі Zoom. 

Одним з принципів навчання на англомовних програмах та курсах Центру програм з лідерства служіння є перетворення вивчення іноземної мови на цікавий, легкий, зрозумілий, а головне ефективний процес. Тому в умовах сьогодення студенти курсу “Англійська для викладачів” засвоюють матеріал занять на таких платформах і сайтах, як Google Classroom, Wordwall, Jamboard, Memrise, Quizlet. 

Завдяки ЗСУ учасники курсу змогли повернутись до занять у березні за декілька тижнів після повномасштабного вторгнення. Відтак, в червні більшість студентів успішно завершили курс, написавши підсумковий тест.

Щоб записатися на наступний набір курсу, пишіть на пошту Центру програм з лідерства служінні: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відгуки учасників Курсу: 

Курс допоміг мені почати краще говорити, менше боятися). Мені б дуже хотілося, щоб наступного року було продовження, це б допомогло мені не втратити набуте. Також мені було дуже корисно відкрити різні онлайн можливості, інтерактивні вправи, які нам задавала Катя, тож я розвивалася в різних напрямках). Дякую!

Щиро вдячна Центру і особисто нашій чудовій викладачці Катерині Фреган за можливість вдосконалити свої знання! Щоразу з нетерпінням чекала занять, на яких поєднувалися різноманітні форми роботи: і живе спілкування, і завдання з граматики, і засвоєння лексики з аудіо- та відео-матеріалами. Особливо відзначу ділову і водночас приємну атмосферу занять, яку створювала наша Катя! Професіоналізм і творчий підхід до занять, використання сучасних методик, вимогливість і толерантність гармонічно поєднуються в її роботі з аудиторією!

Дякую, в цих обставинах (дистанційні заняття, пізній час) ціна-якість є оптимальною. Дуже класно, що веде студентка! Інакше можна подивитися на навчальний процес, інтерактив, ігрова форма вивчення нових слів, відео цікаві.

Матеріали надані Центром програм з лідерства служіння