Англійська для лідерів 2022

Курс «Англійська для викладачів» 2022

З 20 травня по 5 серпня 2022 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

Події сьогодення показали нам, що об'єднавшись ми — сила, що працюючи пліч-о-пліч, ми подолаємо будь-які перешкоди для досягнення спільної мети. Проте, часом складно працювати в команді, виникають конфлікти, а лідер(к)и, які мають вести за собою людей, відмовляються брати на себе відповідальність. Тому команда Центру програм з лідерства служіння поєднала корисне з ще більш корисним у програму "Англійська для лідерів".


"Англійська для лідерів" — це курс з вивчення англійської мови через призму лідерства. 18 лютого 2022 року відбулось перше заняття "Англійська для лідерів". Після перерви в декілька місяців у звʼязку із повномасштабним російським вторгненням, курс розпочався заново, скасувавши фіксовану оплату. Натомість, кожен міг здійснити благодійний внесок на користь ЗСУ чи іншої благодійної організації. Відтак, учасники й учасниці курсу перерахували більше 3 тисяч гривень на потреби армії та волонтерів.


З 20 травня по 5 серпня 2022 року - протягом 12 тижнів курсу - студенти покращили свої розмовні навички володіння іноземною мовою, збільшили словниковий запас, дізнались різницю між лідерством та менеджментом, визначили свої цінності, подискутували, якими повинні бути справжні лідер(к)и, якими навичками й якостями вони мають володіти, а також розібрали ключові моменти роботи в команді.

Викладачами курсу були фахівчиня з організації дозвілля студентів Катерина Фреган та носій мови, представник партнерської міжнародної організації "Co-Serve International" Коннор Стівз.

По-перше, в мене пропав страх спілкування англійською. По-друге, дуже надихаючі заняття - сама працюю вчителем, але наш педагог Катерина використовує найрізноманітніші методи і інструменти навчання! Це дуже круто! Я надихнулася неймовірно.

Було цікаво! Такі нетипові теми курсу допомогли мені покращити свою англійську, а знання про лідерство знадобляться на роботі)

Загалом, я задоволена курсом. Той факт, що одним з викладачів курсу був носій мови, мав вирішальне значення. І також я б хотіла взяти участь в інших схожих курсах в майбутньому.

Перш за все, величезна подяка всім організаторам цього курсу. Чесно кажучи, я навіть не очікувала, що це буде настільки захоплююче. Мені дуже подобалися наші зустрічі. Окрема подяка за домашні завдання та матеріали, які були використані на уроках. Вони були чудові. Я дійсно ціную ваш час, який ви присвятили всім нам. Дякую, що допомогли мені вирости не лише в англійській мові, але й у лідерстві. Це був класний досвід, який я запам'ятаю надовго!

Здебільшого мої очікування щодо курсу виправдалися, і я був радий бути тут. Я познайомився з чудовими людьми, від спілкування з якими мені було добре. Дякую за можливість бути частиною вашої спільноти.

Щоб записатися на наступний набір курсу, пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Матеріали надані Центром програм з лідерства служіння