Результати конкурсу за програмою академічної мобільності Еразмус+ КА131 з Брюсельскою школою журналістики та комунікацій (Бельгія)

Результати конкурсу за програмою академічної мобільності Еразмус+ КА131 з Брюсельскою школою журналістики та комунікацій  (Бельгія)

14 жовтня 2022 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

В Університеті Грінченка закінчився конкурсний відбір для навчання за програмою кредитної мобільності у Брюсельській школі журналістики та комунікацій (IHECS) (Бельгія)  на весняний семестр 2022-2023 н. р.

На розгляд Конкурсної комісії надійшли документи від 22 студентів з Факультету журналістики Університету.

На підставі наданих студентами документів, враховуючи рівень успішності студентів, рівень володіння іноземною мовою, наукові здобутки, участь в університетському житті Конкурсна комісія рекомендувала у межах чотирьох наданих місць наступних студенток:

  1. Дар’ю Гладких,  студентку першого (бакалаврського) рівня (2 курс), спеціальність «Журналістика», освітня програма «Міжнародна журналістика», Факультет журналістики;
  2. Катерину Блищік, студентку першого (бакалаврського) рівня (3 курс), спеціальність «Журналістика», освітня програма «Видавнича справа та редагування», Факультет журналістики;
  3. Єлизавету Кістанову, студентку першого (бакалаврського) рівня (3 курс), спеціальність «Журналістика», освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю», Факультет журналістики;
  4. Єлизавету Анохіну, студентку першого (бакалаврського) рівня (3 курс), спеціальність «Журналістика», освітня програма «Видавнича справа та редагування», Факультет журналістики.

Бажаємо студентам-грінченківцям успіхів!

Матеріали надані НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти