Планувати в умовах невизначеності. 10 днів марафону «Плануй-Досягай»

Планувати в умовах невизначеності. 10 днів марафону «Плануй-Досягай»

13 лютого - 23 лютого 2023 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

   

 

 

Техніка Pomodoro, планування блоками, діаграма Гантта — це все про щось вам говорить? А учасники марафону "Плануй-Досягай" стали експертами у використанні цих технік планування для втілення запланованого в реальність.

З 13 лютого по 23 лютого Центр програм з лідерства служіння разом із Ольгою Зеленюк, сертифікованим коучем та тренеркою, провели онлайн-марафон з опанування технік планування, їх адаптацію до власних потреб, а також знаходження ресурсів для виконання визначених завдань.

Онлайн-марафон "Плануй-Досягай" обʼєднав 45 учасників: студентів Університету Грінченка, викладачів, а також учнів інших освітніх закладів.

Впродовж 10 днів експертки марафону Ольга Зеленюк та Катерина Фреган у закритому телеграм-каналі публікувати практичні поради та завдання для учасників, які включали інформацію про гнучке та жорстке планування, зворотне планування, планування блоками, а також зачепили важливість планування відпочинку і поговорили про прокрастинацію. Звісно, не обійшлися без цікавих відео, опитувань, веселих картинок та тематичних мемів. Крім того, учасники мали змогу обирати тему, в якій хотіли б розібратися краще.

Вибір був доступним і щодо формату участі: зі зворотним звʼязком та без нього. Разом з тим усі могли залишати свої коментарі, ділитися думками, враженнями та успіхами виконання практичних завдань.

Навіть у період невизначеності можливо і потрібно планувати. Головне — знати інструменти й застосовувати їх у своєму повсякденному житті.

Слідкуйте за анонсами Центру програм з лідерства служіння, аби не пропустити наших наступних проєктів.

Матеріали надано Центром програм з лідерства служіння