Лідерство служіння для освітян. Центр програм з лідерства служіння провів інтенсивний курс з лідерства

Лідерство служіння для освітян. Центр програм з лідерства служіння провів інтенсивний курс з лідерства

20 лютого - 01 березня 2023 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

   

 

 

Перший навчальний рік студентів розпочинається із традиційних вступних лекцій у спеціальність, а також зі знайомства з корпоративною культурою Університету Грінченка, а отже — лідерством служіння. Цілий семестр лекцій та практичних, вправ, домашніх завдань, групових проєктів. Для студентів-філологів курс взагалі проходить англійською А як щодо викладачів?

З 20 лютого по 01 березня 2023 року Центр програм з лідерства служіння провів інтенсивний курс з принципів лідерства служіння для освітян. Модераторкою курсу стала Марія Вижва, заступник завідувача із соціально-гуманітарної взаємодії Університету Грінченка, психолог, сертифікований гештальт-терапевт, та Валентина Якуба, декан факультету романо-германської філології, кандидат філологічних наук, член ради директорів міжнародної організації "Co-Serve International".

Впродовж 30 аудиторних годин учасники курсу — професорсько-викладацький склад Університету Грінченка, у форматі тренінгових активностей мали змогу на практиці опанувати базові принципи з лідерства служіння такі як слухання, взаємоповага, довіра, прийняття. Важливою складовою сесій стала робота у командах, групова рефлексія щодо пропрацьованих тем, а також обговорення як принципи лідерства служіння реалізуються в професійній діяльності освітян.

Всі сесії проходили у форматі інтенсиву, по 3 пари щодня, англійською мовою. Загалом курс обʼєднав 12 учасників, які змогли створити справжню community однодумців, які вже запланували спільні проєкти. Дякуємо усім, хто доєднався до курсу, довірився команді Центру програм з лідерства служіння та своїм колегам і можливо навіть поборов власні бар'єри чи страхи.

Сьогодні як ніколи важливо тримати правильні орієнтири та свідомо зважувати на те, за яким лідером йдемо та яким лідером є самі.

Слідкуйте за анонсами Центр програм з лідерства служіння, аби не пропустити набору на наступний курс з лідерства служіння.

Матеріали надано Центром програм з лідерства служіння

Лідерство служіння для освітян. Центр прогр...
Лідерство служіння для освітян. Центр прогр...
Лідерство служіння для освітян. Центр прогр...